Компенсації вакцинних смертей і каліцтв в США: звіт Департаменту юстиції від 04.09.2020

На державному (.gov) сайті американської Адміністрації Ресурсів та Сервісів Здоров’я (HRSA) з’явилась документація датованого 04/09/2020 останнього засідання Консультативної комісії з дитячої імунізації (ACCV).

https://bit.ly/35TXS3H

Четвертим документом там презентація-звіт американського Департаменту юстиції щодо справ розглянутих Судом Федеральних позовів, більш відомим як Вакцинний суд США, за період з 16 лютого по 15 серпня 2020 року.

За ці шість місяців ним було розглянуто 476 позовів щодо компенсацій у зв’язку з вакцинними смертями та каліцтвами. З них 372 отримують компенсацію, 104 – відмову.

Деталі щодо вакцини та характеру ушкоджень наводяться лише по 201 з 372 компенсованих випадків.

З тих випадків, що по них є деталізація, одна компенсація виплачена за летальний випадок. Реципієнт грипозної вакцини замість обіцяного “захисту” від цього “страшного” захворювання отримав міокардит та смерть.

Серед решти як завжди дуже багато спровокованих вакцинацією “поліо-подібних” паралічів. Зокрема, я нарахував 34 вакцинації від грипу, правця-дифтерії-кашлюку, вітрянки та гепатиту А, що нагородили реципієнтів Синдромом Гієна Баре (GBS).

Ще дев’ятеро в результаті вакцин КПК, від грипу, гепатитів А і Б та ПВЛ отримали поперечний мієліт (TM) – той самий небезпечний паралічами неврологічний розлад, через який нещодавно зупиняли в Британії й досі не поновили в США випробовування коронавірусної вакцини виробника AstraZeneca.

Також серед компенсованих за останні шість місяців в США наслідків вакцинації:

– Розсіяний склероз в результаті вакцинації від грипу / він теж, до речі, ще літом стався з іншим волонтером AstraZeneca, але вони ніби встановили, що з коронавірусною вакциною він “виявився не пов’язаний”/

– енцефалопатія

– запальна нейропатія

– оптичний нейромієліт

– судомний розлад

– хронічна запальна демієлінізуюча полінейропатія

– полінейропатія дрібних волокон

– дерматоміозит

– мультиформна еритема

– токсичний епідермальний некроліз

– плечовий неврит- синдром Парсонажа-Тернера;

– адгезивний капсуліт

– тромбоцитопенічна пурпура

– складний регіональний больовий синдром (CRPS) та інші.

Нагадую, що в Україні програми компенсації важких вакцинних ушкоджень не існує, і запроваджувати таку програму ніхто не планує. Українським батькам покалічених вакцинами дітей зазвичай просто брешуть про “не пов’язано”.

Одночасно в нас регулярно намагаються запровадити та посилити вакцинний примус та дискримінацію.

Leave a comment